Milan Voet

Amerikaans advocaat

E: milan@speyer.nl | M: +31 (0)6 12 06 06 45 | T: +31 (0)20 896 51 46

Milan Voet

Milan Voet studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam, Osgoode Hall Law School (Canada) en George Washington University Law School (Verenigde Staten). Tijdens de master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam specialiseerde Milan zich in het auteurs– en merkenrecht. Daarnaast was hij gedurende zijn master werkzaam als studerend medewerker bij De Brauw Blackstone Westbroek op de sectie Intellectueel Eigendomsrecht.

Milan Voet

In 2017 verhuisde Milan naar Washington D.C. waar hij de master Intellectual Property Law (summa cum laude) heeft afgerond. Hij specialiseerde zich daar in het Amerikaans octrooi- en merkenrecht. Na zijn master werkte hij voor Senior Judge Mary Ellen Coster Williams bij de United States Court of Federal Claims. Milan hield zich daar voornamelijk bezig met het schrijven van adviezen en opinies op het gebied van Amerikaans octrooirecht.

Milan is sinds 2020 als Amerikaans advocaat toegelaten tot de New York Bar.

Speyer werkt samen met advocaten, juristen en adviseurs op uiteenlopende rechtsgebieden. Door deze korte lijnen met verschillende specialisten is Speyer in staat breed te adviseren en snel de juiste mensen bij een zaak te betrekken. Vaste mensen binnen het team zijn Lodewijk Pessers (advocaat) en Sam Adams (consultant start-ups).

Zie ook

Lodewijk Pessers

Lodewijk Pessers

Advocaat

Sam Adams

Sam Adams

internationaal-consultant

Afspraak maken?

Stel Milan een vraag!

Scroll naar top